Menü

Antik kerti állókút - arany-fekete

Ár:
67.900 Ft

Akik igényesen kialakított vízforrásra vágynak, azok számára a klasszikus, régies hatású kerti állókút tökéletes választás. Elegáns, esztétikus megjelenésével harmonikusan illeszkedik kertünkhöz. 

Időtálló és hasznos.

Aki szeret kertészkedni az tudja, hogy a kerti slag tárolása, illetve annak csatlakoztatása a vízforráshoz elég nehézkes dolog lehet. 

A kerti állókút rozsdamentes csapteleppel, hidraulikus csatlakozással, tömlőcsatlakozással és slagtartóval van ellátva, vízhálózatra csatlakoztatva kertünk öntözését is el tudjuk látni vele.

Az alumínium öntvényből készült kerti kút időtálló, speciális antikolt hatású, 2 réteg,  bronz-fekete színű, epoxi festékkel lett bevonva, későbbi karbantartását is minimalizálva ezáltal. Az epoxi festék nagy teljesítményű, kétkomponensű vizes emulziós bevonat, amely az epoxi termékek keményítő komponensével összekeverve védőréteget képez a fémfelületek védelmére. Ez a réteg nagyon tartós és stabil, tökéletesen védi a fémeket és egyéb anyagokat a negatív hatások széles skálájától. Jellemző rá a kiváló kopásállóság, a kémiai és az időjárási körülményeknek való ellenállás.

A csaptelep tartozék.

  • Magasság: 86 cm
  • Szélesség: 42 cm
  • Mélység: 32 cm
  • Csap és a lefolyó távolság: 67 cm
  • Lefolyó: Ø 50 mm
Cikkszám: MOTVku05
Elérhetőség: Raktáron

Keresés